Stor forandring og harmoni efter et indretningsbesøg af Mette.

Lone bor med mand og to børn i et dejligt arkitekttegnet nybygget hus.

Lone har ret godt styr på indretning og har en dejlig stil med et herligt mix af lækkert design personlige arvestykker og skønne farverige malerier. Men Lone savnede inspiration og vejledning i forhold til stuen, som rummer et flygel, tv og sofahjørne.

Vi talte om, at stuen manglede sjæl og varme. Der var ikke rigtig ro i rummet til fordybelse og hygge. Balancen i rummet og flowet mellem møblerne var ikke optimal og der var der ikke fuld udnyttelse af lys og plads.

FØRBILLEDE
Indretningshjælp til stue med hvide vægge

FØRBILLEDER

indretning rum

Rådgivningsbesøget mundede ud i :

  • Det store flotte flygel, som tog lyset i stuen, blev flyttet væk fra vinduerne.
  • Vi fandt en støvet grøn/blå farve til sofakrogen for at skabe et rum i rummet.
  • Der var en arbejdsplads i stuen, som vi flyttede ind på et af værelserne i stedet.
  • Lones mand havde et ønske om et nyt større tv. Det blev tilgodeset ved at lade tv- væggen blive mere let og fri for hylder og ting. Dette skabte en mere rolig gennemgang til køkkenalrummet ved siden af. Tv et blev rammet ind ved en bort af fint mønstret tapet, der matcher farven på modsatte væg.
  • Flere farver på billederne og varmt lys i hjørnet er også med til at give liv og hygge.
  • Lone flyttede et par af spisestuens Børge Mogensen stole ind i stuen hvor flyglet have stået – Vupti en dejlig solrig plads med udsigt til haven.

Forvandlingen skete efter et enkelt rådgivningsbesøg og et par investeringer i nyt sofabord, et par lamper, plakater, tapet og lidt maling – og familien har nu en helt ny og hyggelig stue.

Her kan du se stuen før og efter Mettes indretningsbesøg. Nederst er de 3D skitser og plantegning, som blev udarbejdet på baggrund af rådgivningsbesøget.

 stuen indretning

Indretning af stuen Efterbillede
Indretning af stuen – Efterbillede

Det sagde kunden

Hej Mette

Tusinde tak for besøget og alle dine fantastisk gode indretningsråd. Det var en fornøjelse, at du hurtigt sporede dig ind på hvem jeg er og hvad min stil er. Det var skønt at opleve, at du stort set mente, at alle mine møbler kunne genbruges og dermed fik mine gamle møbler til at shine igen.

Inden du besøgte mig frygtede jeg, at du ville foreslå, at alle mine møbler skulle skiftes ud til nye og så kunne jeg da se pengene flyve samme vej som fuglene om vinteren – ud i det blå!

Jeg synes jo egentlig, at jeg plejer at være rimelig god til at indrette mit hjem, men min stue var helt umulig at indrette. Alt hvad jeg forsøgte af nye tiltag i stuen fejlede og det blev aldrig rigtig pænt.

Jeg er SÅ glad for min stue og jeg var helt sikkert aldrig selv kommet frem til, at “vægten” i rummet var forkert. Da jeg først fik hylder, billeder og reoler ned af den ene væg og i stedet indrettet med stort set samme møbler i en anden del af stuen, så gav det en helt anden oplevelse, præcis som du forudsagde. Tak for hjælpen Mette og for din søde og kompetente måde at være på.

Jeg hidkalder dig igen en anden gang til et indretningsbesøg, når min mand bliver træt af at høre mig jamre…J

Mange hilsner fra Lone.

Kundebesøg indretningsbesøg

 

Hvis du er nysgerrig på hvilke indretningspakker vi har og hvad de koster, kan du klikke her

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.