Mette har hjulpet Sara og Anders, med at indrette deres bolig. Et lejet hus midt i København blev forvandlet med maling lidt udskiftning i møbler samt og lidt styling.

Sidste år kontaktede familien Mette for at få indretningshjælp til deres lejede hus. Familien savnede gode råd og inspiration til at få en sammenhæng i deres indretning og fif til en budgetvenlig make- over af deres lejebolig. Vi lagde derfor en indretningsplan med b.la. farvekoder og indkøbsliste.

Familiens køkken var gammelt, men med hjælp af god maling og nye greb, fik det et nyt og varmt udtryk. Køkkenet har fået en opfriskning med maling på både låger og væg. Farven hedder Annas Closet fra Flügger. De nye, sorte greb på køkkenlågerne er fra IKEA.

I stuen er placeringen af møblerne blev ændret for at få et bedre “Flow” mellem rummene. Parret har købt en ny, blå sofa fra Formel A . Sofaen blev placeret op af væggen for at give plads til de store vinduer i stuen. Den nye blå sofa, fungerer smukt sammen med den ældre, grønne lænestol, der er et arvestykke fra et familiemedlem. Nye møbler sammen med ældre, personlige ting, gør rummene moderne og hyggelige.Den lille entre har fået et smukt panel malet op i farven Blue shade 1 fra Flügger. SE FOTOS I GALLERI NEDENFOR!

Detaljer som den fine, gule bordlampe fra Verner Panton, blev matchet med en gul sol på en plakat fra Desenio.  Plakaterne i stue og køkken er fra Desenio og Posterstore. Puden i sofaen er fra Södahl og stagen på bordet fra A simple Mess.

Den varme skabsvæg giver dybde og kontrast i rummet.


Stuebordet har parret selv lavet ud af en Europalle. Det giver alt det nye et rustikt og mere råt modspil.

Placering af Sofaen er ændret for bedre lys og Flow i stuen.
Stuen Før Indretningshjælp

Det er dejligt at se, at indretningsrådgivning også kan hjælpe dem, der bor til leje, til at få et varmt og mere personligt hjem.

Kunden Sagde:

Min kæreste og jeg har i længere tid gået med tanken om at få lavet om på vores rum i huset men vi var desværre en smule ideforladte. Vi fik derfor Mettes hjælp og hun kom med den ene gode ide efter den anden og især hendes farvesammensætning var helt i top. Vi vil til enhver tid anbefale andre at bruge Mette for hun er dygtig og så hun smadder sød:-)

SE HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG MED DIN INDRETNING HER – KLIK HER

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.