Mette har været på et hyggeligt besøg hos Sara og Anders, som bor midt i København i et lejet hus.  Tasken var fuld af lækre ting til den sidste styling. Boligen midt i København blev forvandlet til landidyl  i byen.

Sidste år kontaktede familien Mette for at få indretningshjælp til deres lejede hus. Familien savnede gode råd og inspiration til at få en sammenhæng i deres indretning og fif til en budgetvenlig make- over af deres lejebolig. Vi lagde derfor en indretningsplan med b.la. farvekoder og indkøbsliste.

Familiens køkken var gammelt, men med hjælp af god maling og nye greb, fik det et nyt og varmt udtryk. Køkkenet har fået en opfriskning med maling på både låger og væg. Farven hedder Annas Closet fra Flügger. De nye, sorte greb på køkkenlågerne er fra IKEA.

I stuen er placeringen af møblerne blev ændret for at få et bedre “Flow” mellem rummene. Parret har købt en ny, blå sofa fra Formel A . Sofaen blev placeret op af væggen for at give plads til de store vinduer i stuen. Den nye blå sofa, fungerer smukt sammen med den ældre, grønne lænestol, der er et arvestykke fra et familiemedlem. Nye møbler sammen med ældre, personlige ting, gør rummene moderne og hyggelige.

Detaljer som den fine, gule bordlampe fra Verner Panton, blev matchet med en gul sol på en plakat fra Desenio.  Plakaterne  i stue og køkken er fra Desenio og Posterstore. Puden i sofaen er fra Södahl og stagen på bordet fra A simple Mess.
Den lille entre har fået et smukt panel malet op i farven Blue shade 1 fra Flügger.
Stuebordet har parret selv lavet ud af en Europalle. Det giver alt det nye et rustikt og mere råt modspil.

Det er dejligt at se, hvor meget et enkelt rådgivningsbesøg kan føre med sig af skøn og smagfuld forandring af et hjem.

 

Kunden Sagde:

Min kæreste og jeg har i længere tid gået med tanken om at få lavet om på vores rum i huset men vi var desværre en smule ideforladte. Vi fik derfor Mette ud og hun kom med den ene gode ide efter den anden og især hendes farvesammensætning var helt i top. Vi vil til enhver tid anbefale andre at bruge Mette for hun er dygtig og så hun smadder sød:-)

– Anmeldelse fra vores Facebook side d. 26.8.2018

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.