En plan fra start til slut

Mette var på besøg hos Charlotte og Søren som sidste år fik hjælp med at indrette deres nye hjem, før de flyttede ind. Mette har efter familiens ønske indrettet boligen med mange farver, træ og deres mange malerier. Det var også et ønske om at beholde det hvide køkken, men give det et mere nutidigt og varmt look. Vi har blandet nyt og gammelt ,som passer til deres stil og farverige malerier. Man er ikke i tvivl om at deres personlighed er fremhævet i deres skønne hjem med den fine udsigt til fjorden. Mette har tegnet indretningstegninger i 2D og 3D med farve- og møbleringsplan, indkøbsliste og ideoplæg til maling af gulv, ny loftsbjælke, akustikpaneler, optimering af køkken og skrivebord ved vinduet i stuen med den skønne udsigt.
Her har kunden har betalt for et A-Z pakke-løsning til det de havde behov for: f.eks. Et opstartsmøde, indretningsplan med farver og moodboard, tegninger i 2d og 3d samt 360 gr. visualisering i model af deres bolig. Her kunne de nemt følge planen med indretning med møbler, gardiner, akustikpaneler, farver på vægge m.m.
Før indflytning
Køkken design i 3D
Mettes design i 3D
Efterbillede af køkken
Efter indflytning- Køkken er blevet opdateret med nye greb, hårde hvidevarer, bordplader, akustikpaneler på bagside af skabe. Ny vægfarve, loftet er malet samt ny beklædning på bjælke for mere kontrast samt match til bordplade. Gulvet er malet i køkkendelen.
Charlotte og Søren sagde:

“Vi er selv kreative og elsker farver og indretning. Vi havde dog meget brug for hjælp til at få vores gamle møbler, malerier m.m. til at passe ind i den nye, og noget mindre villa. Mette kom med mange konkrete ideer til farver og materialer, vi ikke selv havde selv havde set.

Det var dejlig nemt at indrette med hendes tegninger, vi hele tiden kunne se på ang. hvordan møblerne skulle stå, hvilke vægge der skulle males og med hvilke farver. Håndværkerne var også glade for tegningerne – de var ikke i tvivl om deres opgaver.” 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.