Da vi i foråret 2021 kom forbi til første indretningsmøde sammen med ledelsen på plejecenteret, handlede det om at få skabt et være-rum i deres store hall.  Dengang fungerede hallen, med den store trappe i midten, som et opbevaringsrum. Rummet var lidt klinisk med skabe og postkasser og enkelte siddemøbler, som sjældent blev brugt.

Vi har valgt at bruge trælammer under trappen og som væg-vinge mod teknikken, for at skabe varme i rummet og lave små rum til siddegrupper. Hjørnet i rummet har fået et akustikpanel, som rammer hjørnet ind med en kontrastfarve fra Jotun – Natural Blue. Nye sorte spots i lofterne sender direkte lys ned mod malerier og fotovæg. To smukke lamper fra Nuura Lighting hænger ned fra det dobbelte høje rum. På reposen over hallen, har vi fortsat vægfarven samt indkøbt nye møbler.

I vindfanget har vi fået nye lamper og møbler, samt en plantekasse med hjul designet til rummet, som kan plantes til med planter, der kan være grønne og indbydende året rundt.

Efter
Før
Før
Før

Her kan du se processen fra før til efter

 

 

Vi har stået for design, Indkøb af inventar,  indhentning af tilbud fra håndværkere, tilsyn. ophængning af malerier (Mettes malerier Mesch Art) samt Mettes fotografier af Ringsteds natur, som er sat i egetræsrammer.

TV ét har fået en egetræsramme lavet af en tømrer. Her kan der vises små film, levende billeder i form af akvariefisk eller pejs om vinteren.

 

 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.