Her har vi samlet et par eksempler på indretningssager, hvor kunderne har fået hjælp til indretning af deres nye eller nuværende hjem via vores onlinepakke.

Du kan læse mere om denne særlig skræddersyede pakke til dig her ONLINEPAKKEN

Denne kunde skulle flytte i ny lejlighed og ville gerne have en plan:

Kunden sendte billeder af rummene før de flyttede ind, samt en plantegning med mål (her fra salgsopstillingen)

Vi startede med et møde med kunden på vores kontor i Ringsted. Opstartsmødet kan også holdes online i Teams. Indretningskonsulent Mette Schantz Nissen har til mødet på forhånd, efter kundens ønsker, forberedt et lille oplæg med farver og stil (Moodboard) som ved mødet blev justeret og godkendt.

  • Moodboard er et designoplæg, med farver, materialer og ideer.
  • Efter mødet gik Mette igang med at lede efter nyt inventar (Kunden har i pakken ret til 10 links til indkøb) Og Mette fandt bl.a. et nyt spisebord med udtræksplade, som passede til den lille lejlighed. Herefter tegnede hun den ny indretning ind på en digital plantegning. Her skulle nogle af kundens nuværende møbler indgå i møbleringsplanen. Her naturligvis med de rigtige mål, så man kunne se, at der er plads til at komme omkring i rummene.
  • Her er 3D visualiseringer, som også kunne ses i 3D model som 360 gr. visning. kunden tegninger med link tilsendt  pr. mail.
  • Her er efterbillederne af lejligheden.

 

  • Udsnit af Indkøbsliste med hensynstagen til kundens budget med mindst 10 links til møbler eller andet. Kunden fik et design der tager højde for praktik, æstetik og økonomi. Vi er uafhængige af leverandører og tager hensyn til kundens budget. 
  • Kunden skrev

 

 

Villa med ny Stueindretning

Denne kunde havde en stue de ønskede en ny møbleringsplan til.

Et eksempel fra en kunde med et hjem, der blot trængte til nye øjne og en ny møbleringsplan for et bedre “Flow” i stuen. Et ønske om mere sammenhæng, samt nogle nye farver på væggene.

Før- billederne – Kundens ønske var at få et nyt væghængt TV, som stadig gav plads til udsyn til deres smukke havudsigt og bedre samling på spiseplads og sofagruppe.

 

  • Her er tegningerne til ny indretning

Her er spisepladsen rykket frem i lyset med udsigt til haven og havet. Der er et nyt væghængt TV som fungerer og ligner et billede, der hænger på murstensvæggen. For at skabe “rum i rummet” har murstensvæggen nu har fået en lys, kold, blå farve ( Ocean Air fra Jotun) der spiller sammen med den varme farve, som sofaen har. Skænken er flyttet op af væggen ved dobbeltdøren, som nu har et frit gangareal og åbner rummet op på en helt ny måde.

  • Her er efterbillederne:

 

Familien her nyder deres udsigt til vandet meget mere nu, da spisebordet er rykket frem til vinduet.

 

Vi vil løbende opdatere denne side med de sager vi har igang, når kunderne er blevet færdige med deres nye lækre rum.

Denne pakke er meget populær fordi den er nem at “se for sig” og overskuelig med tegninger, farvekoder, moodboard og indkøbsliste.

Alt i alt en færdig køreplan til dig, der har brug for at få en overskuelig plan for dit indretningsprojekt.

Pakken koster 5900,00 kr. inkl. moms.

Du får op til 43 procent rabat på maling, gardiner m.m. som kunde hos os i udvalgte butikker.

Se mere om vores indretningspakker her: www.sorenogmette.dk/indretningskonsulent/

Eller ring og hør nærmere på 71909802

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.