Hjælp til indrettet fra start til slut.

Vi har indrette dette lille rækkehus for en kvinde, som ikke selv har mulighed for at gøre det.

Mette har i samarbejde med kunden fundet alt hvad du ser i denne bolig. Boligen stod klar til indflytning, da vi overdrog den til kunden efter indretning fra A-Z.

Vi har fundet alt nyt interiør som er købt nyt til denne bolig – alt fra sofa, til knager er nyt og handlet specielt til denne bolig.

Mette har lavet moodboard med farvevalg, stil og ideer. Efter kunden har godkendt denne, har Mette lavet en indretningsplan og møbleringsplan til rækkehuset ud fra kundens ønsker om funktioner (f.eks. ønske om en sofa der ikke er for blød, et spisebord med plads til 6 personer, når der kommer gæster osv.)

Det er en lejebolig, og kunden ønskede ikke at få malet væggene i farver, derfor har vi i stedet, tilført boligen kontraster og farver med billeder, plakater og tekstiler.

Boligens funktioner skulle være nemme at  tilgå og der er tænkt over detaljer, som f.eks. gardiner og elevationsseng, der kan betjenes med en fjernbetjening.

Vi (Søren og Mette) har samlet møblerne og hængt billeder m.m. op. Gardinerne er leveret og monteret af Karin Panduro. 

Denne indretningsydelse er betalt med vores klippekorts ydelse – hvor man får rabat på Mettes timer og i dette tilfælde var timerne dobbelt op, når Søren (handy man) var med på opgaven. Kunden står selv for betaling af de indkøb, vi har lavet.

Læs mere om vores klippekort og indretningsydelser: klik her

Vi tilbyder både hjælp til privat indretning og erhvervsindretning.

Har du også brug for inspiration, rådgivning eller vejledning til din indretning, så er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen i bunden, sende en mail på mette@sorenogmette.dk eller ringe på telefon 7190 9802

Mette på besøg i tomt lejemål før indretning
Moodboard

 

 

 

 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.