Bygherrerådgivning

Timesats for denne ydelse er kr. 1.200,00 inkl. Moms.

Når du skal bygge
Skal du bygge til, bygge om eller bygge nyt, hjælper vi dig med udførelse af tekniske tegninger og statiske beregninger, så du kan indhente fyldestgørende tilbud fra entreprenører, og opnå den nødvendige byggetilladelse fra kommunen.

Vi kan også sørge for, at der bliver udført nødvendige forundersøgelser, både miljøscreening og jordbundsprøver.

Byggeteknisk rådgivning

Timesats for denne ydelse er kr. 1.200,00 inkl. Moms.

En tryg proces
Vi tilbyder rådgivning ud fra dit perspektiv, så du opnår tryghed igennem hele byggeforløbet. Søren hjælper med at gennemse entreprisedokumenter, tegninger og beskrivelser, og deltager gerne i møder med entreprenør/byggefirma, så du sikrer dig, at din bolig bliver udført i ordentlig kvalitet, og til den rigtige pris. Vi kan endog i mange tilfælde finde besparelser i entreprisen.

Er du håndværker eller privat, og har du et projekt hvor du skal foretage ændringer i bærende konstruktioner, udfører vi statiske beregninger og tekniske tegninger til brug for myndighedsbehandling og udførelse. Vi regner på alle typer konstruktioner, herunder træ, stål, beton og murværk.

Projektering af bygninger

Timesats for denne ydelse er kr. 1.200,00 inkl. Moms.

Skal du bygge til, bygge om eller bygge nyt, så kontakt os og fortæl os hvad dine planer er. Vi kan hjælpe dig med udførelse af tekniske tegninger og statiske beregninger, så du kan indhente fyldestgørende tilbud fra entreprenører, og opnå byggetilladelse fra kommunen.

Vi sørger også for at der bliver udført nødvendige forundersøgelser, både miljøscreening og jordbundsprøver.

Vi giver gerne et tilbud på denne ydelse, eller aftaler en budgetramme, som ikke kan overskrides.

Større erhvervsbyggerier og institutionsbyggerier

Kontakt os for en aftale

Hvad enten der er tale om løbende vedligeholdelsesopgaver på erhvervsbygninger, større om- eller tilbygninger eller nybyggeri, kan vi hjælpe dig med byggeteknisk rådgivning og projektering. Da denne typer opgaver kan være komplicerede eller indeholde mange arbejdstimer, prissættes denne type opgaver særskilt.

Kontakt os og fortæl hvad dine planer er. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.