Art by Mesch – Mette Schantz Nissen er også billedkunstner og arbejder med både abstrakte og figurative malerier, alle med klare farver og ofte er naturen inspirationskilden.
Farverne og lyset skaber sanselige og stemningsfulde landskabsmalerier. Mette holder også af at zoome ind på detaljerne og laver mosaikker med cirkler, som skaber indtryk af lysets brydning i vand eller luft.

 

Art by Mesch er alle malerier, der er malet på kvalitets lærreder og farverne er akryl.

Du kan finde hendes malerier på webshoppen www.mesch-art.dk

Her kan du bestille eller købe et billede. Du kan også købe et gavekort til et kunstværk, til en du vil glæde med et personligt billede.

Måske har du en drøm om et stort farverigt maleri, som passer netop ind i din indretning og som har et motiv eller farver, der taler til dig. Et maleri til dit hjem, en gave eller et værk til virksomheden.

Går du og drømmer om at få malet et maleri ud fra dine ønsker og farver? Hos Mette Schantz Nissen kan du få lavet et maleri på bestilling. Måske har hun allerede det du ønsker på lager?

Har du en drøm om et stort farverigt maleri, som passer netop ind i din stue og som har et motiv eller farver, der taler til dig. Store malerier på anerkendte gallerier koster ofte en masse penge. Her har du mulighed for at bestille et stort maleri, som passer perfekt ind i dit hjem til færre penge.

Om det er et maleri til dit hjem, en gave eller et værk til virksomheden, så får du mulighed med et maleri på bestilling at vælge motiv, farver, stil og størrelse på kunstværket. Mette Schantz Nissen laver også portrætter og tegninger.

Herunder er der et udvalg af egne og solgte billeder, de fleste har priser under billedet.
Når du kontakter Mette for et bestillings billede, aftaler I sammen en pris.

På denne måde får du mulighed at engagere dig i tilblivelsen af et personligt værk. Mette tegner/maler portrætter men også abstrakt og figurative malerier.

Prisen afhænger af størrelse, motiv og materiale.

 

Hvis du er nysgerrig på hendes arbejde som kunstner, kan du følge hendes kunstprofiler på Instagram eller Facebook @artbymesch.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.