Mette Schantz Nissen

Indretningskonsulent

Mette har mange års erfaring med forskelligartede indretnings-opgaver.

Mette er efteruddannet ved kurser Arkitektskolen for indretningsdesign samt på CAD skolen. Hun er også uddannet billedkunstlærer og har en bred og anvendelig viden om farver, kunst og design. Mette har stor erfaring med indretning i private boliger, erhvervslokaler, institutioner og cafeer med varierede stilarter.

Hun er også billedkunstner og har eget galleri – Mesch Art. Mette har med en pædagogisk baggrund en generelt en god menneskelig intuition og sætter sig ind i kundens behov. Hun forstår at lytte og bruger tid på at finde frem til indretningsløsninger, der matcher personlighed, ønsker, budget og stil.

 

Søren Schantz Nissen

Bygningsingeniør

Søren Schantz Nissen er uddannet bygnings- ingeniør på byggeteknisk retning ved Danmarks Tekniske Universitet, og har over 10 års erfaring som rådgivende ingeniør hos flere veletablerede ingeniørfirmaer på Sjælland. Han har derudover været medejer af og direktør i en produktionsvirksomhed, og har derved 10 års erfaring indenfor virksomhedsledelse og -udvikling. Han har bred erfaring med bærende konstruktioner, og har et stærkt netværk indenfor byggebranchen.

Søren har selv været nybygger og ved hvilke faldgruber og udfordringer, man kan stå med som privat bygherre. Han har desuden restaureret flere huse og kender både håndværket og teorien bag.

Søren er certificeret statiker til konstruktions-klasse 2.

 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.