Mette Schantz Nissen

Indretningskonsulent

Mette har mange års erfaring med forskelligartede indretningsopgaver.

Mette er i gang med at uddanne sig til indretningskonsulent på Arkitektskolen for indretningsdesign. Hun er uddannet billedkunstlærer og har en bred og anvendelig viden om farvelære, kunst og design. Mette har erfaring med indretning i boliger og institutioner med varierede stilarter. Hun er billedkunstner og generelt en kreativ idéskaber med en god menneskelig intuition. Hun forstår at lytte til kunden og bruger tid på at finde frem til indretningsløsninger, der matcher personlighed, ønsker, budget og stil.

Søren Schantz Nissen

Bygningsingeniør

Søren Nissen er uddannet Diplomingeniør på byggeteknisk retning ved Danmarks Tekniske Universitet, og har 10 års erfaring som rådgivende ingeniør hos flere veletablerede ingeniørfirmaer på Sjælland. Han har derudover været medejer af og direktør i produktionsvirksomheden PMJ A/S, og har derved 10 års erfaring indenfor virksomhedsledelse og -udvikling. Han har bred erfaring med bærende konstruktioner, og har et stærkt netværk indenfor byggebranchen.

Søren har selv været nybygger og ved hvilke faldgruber og udfordringer, man kan stå med som privat bygherre. Han har desuden restaureret flere huse og kender både håndværket og teorien bag.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.