Vi kommer tit ud på rådgivningsbesøg, hvor kunden ønsker at få installeret en brændeovn eller pejs.

Hvis pejsen eller brændeovnen er fra 2003 eller senere, er der egentlig ingen problemer i dette, udover at det er blevet dyrere i forhold til de grønne afgifter, pga. den luftforurening de udleder.

(Fra 1. april 2021 er det nemlig ikke længere tilladt at beholde en brændeovn fra før 2003 Kilde: Miljø- og Fødevareministeriet )

 

Hvis du blot elsker hyggen fra pejsen, mere end den varmekilde den udgør, kan vi varmt anbefale at få installeret en biopejs i stedet.

Der findes et hav af biopejse på markedet- alt fra en lille bord-model til den helt store, som kan påfyldes automatisk og tændes med en fjernbetjening. Vi anbefaler at få god vejledning fra en pejse-butik, så du kan få den helt rigtige biopejs til netop dit behov. Der findes desværre en del biopejse, som er af tvivlsom kvalitet.

 

Her kan du se, hvordan vi fik en indbygningsmodel ind i stuen med vores eget design, som matcher vores  TV Træ-væg

Vi har købt vores bio-pejs hos Biopejs-shop.dk. 

Her har de et stort udvalg af bioethanolpejse. Du kan på deres hjemmeside læse meget mere om selve biopejsens funktioner m.m.

Vi valgte at bygge et skelet uden på vores væg, som pejsen kunne integreres i. Nogen bruger biopejse med dobbeltsidet glas, som rumdelere mellem f.eks. stue og køkken.

Her under kan du se, hvordan vi byggede biopejsen.

Hvis du kunne lide dette indlæg vil du måske også synes om at læse om hvordan vi moderniserede vores bryggers

 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.