Soveværelset var oprindeligt et mindre kvadratisk rum, hvor der kun var plads til en dobbeltseng under Velux vinduerne og to indbyggede skabe på hver side af sengen.

Vi har lavet en ny planløsning, hvor vi har inddraget noget af det tilstødende værelse til soveværelset. På den måde, er soveværelset nu blevet mere rummeligt med plads til et Walk- in – Closet.

Vi har sat en lille væg op, som fungere som rumdeler mellem soverum og garderoberum.

Tapet giver en dejlig romantisk stemning til rummet og når det kun bruges på en enkelt væg, giver det en lille effekt uden at dominere for meget. Vi har her valgt at bruge en rulle tapet med et klassisk design af William Morris, som har samme farver som sengetæppe og sengegavl m.m.

Her er stilen holdt klassisk til noget nostalgi i stil med murermestervillaen fra 1939, hvis man vil lege med tapeter i sin indretning, synes vi det er vigtigt for helheden, at man vælger et design på tapetet som passer til husets arkitektur og tid.

Brug bløde puder og tekstiler i samme farveskala for at give ro og hotelstemning til indretningen. Den samme ro for øjet, opnås med tone i tonefarver, når du bruger den på vægge, billeder, sengetæpper eller andre steder.

Vi har genbrugt de oprindelige indbyggede skabe og malet lågerne hvide. På bagsiden af den nye lille vægvinge har vi sat skabs-elementerne uden låge med en ny bøjlestang og skohylder fra IKEA. Det har også givet plads til diverse tasker og strygebræt m.m. gemt væk i hjørnet.

Den store puf er fra SofaCompany og spejlet på enden af skabet fundet i IKEA.

Det lille sminkebord med spejlet er fra IKEA og taburetten er købt hos FDB- møbler.

 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.