Et bryggers make-over, der byder velkommen

Vi har her leget med det helt hvide rum, og designet det med varmefarver og materialer. Budgettet var under 10.000 kr.

Vi har blandt andet brugt Ivar – skabe fra IKEA, som giver varme da de er i træ og kan styles efter ønske. Vi har givet dem en varm nøddefarvet olie, så fyrretræsmøblet får mere glød.

Den sorte vask og grå “betonlignende” bordplade er i laminat fra IKEA.

Bryggerset før og efter:

Bryggerset manglede lidt kant og da det bliver brugt som primær indgang til huset, synes vi det er et vigtigt rum.

Da huset kun er ti år gammelt, og dermed også elementerne i bryggerset, har vi valgt at beholde skabene og nøjes med at udskifte bordplade, vask, armatur, overskabe og greb. Derudover har vi givet væggen over bordpladen en varmfarve med kalkmaling fra Jotun. Farven hedder Jotun Minerals Senses. 

Man kan vælge at give vægfarven en coating for vandstænk og slid, men vi har for at bevare den støvede finish i stedet valgt at få lavet en stænkplade i messing bag vasken.

Overskabe på budget

Ivarskabet fra IKEA er et dejligt all -around møbel, som vi tit anbefaler vores indretningskunder. Alle der har brug for god opbevaring samt et budgetvenligt møbel, kan bruge Ivarserien, da det med ubehandlet fyrretræ nemt kan styles og gøres unikt. Vi har bl.a. også brugt det i vores gamle kontor som arkivskab, her var det malet med greb, og det var den model som er dybere og som vi brugte med ben på gulvet. Se dette blogindlæg 

Detaljer som giver kontrast

Når vi har med små rum at gøre, er det meget vigtigt for at skabe roen at der er fin balance i forhold til farve- og materialevalg. Det handler om at have en god plan med hvilke farver og materialer man vil bruge, før man går i gang. Brug ikke for mange forskellige farver og materialer, da det kan virke forvirrende. Her har vi taget udgangspunkt i de materialer, vi har brugt i indretning af de øvrige store rum i huset. Jordfarver, kalkmaling, messing, hvid og grå/sort samt træ. Se moodboard her.

Hvad har det kostet og hvor kan man finde materialerne?

Vi har lavet det hele for under 10.000 kr.

  • Vi har købt maling og bordpladeolie til overskabe hos Colourplus
  • greb hos www.villahus.dk
  • bordplade med vask hos IKEA
  • Sort armatur med brus og flexslange hos www.billigvvs.dk
  • Overskabe hos IKEA
  • messing stænkplade er en rest fra den vi fik lavet hos en smed til køkkenet.

Kunne du lide “Giv liv til dit bryggers”? Så vil du garanteret også kunne lide vores “Små tricks til små rum”

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.