institutionsindretning af personalerum

Vi er i gang med indretning af flere huse på bostedet Hulegården. bostedets personalehus er det op af flere identisk bygget op med de øvrige beboer huse. Her er et stort fælles rum i midten af huset med bærende søjler. Denne planløsning har givet personalet udfordringer, da rummet skal udfylde flere funktioner.  Personalet har brug for både plads og rum til fælles spisning nær køkkenet, mødeaktivitet samt et mere stille rum til afslapning og ro i pauserne. Husene har kun naturlig lyskilde fra smalt vinduesparti (rytterlys). Derfor kunne vi ikke bare lave en almindelig rumdeling med gips vægge, og glas ville give et varme/indeklima problem. Vi har derfor sat lamelvægge op og skabt ro ved akustikdæmpende materialer, akustikdæmpende loungestole samt rolige farver. Selve STILLEZONEN er delt op fra spiseafdelingen med et farveskifte på væggen.

Da indretning af nye lokaler er en lang proces, mangler bostedet stadig at få indkøbt mere belysning, grønne planter og øvrig dekoration på væggene. Vi har også hjulpet kunden med indhentning af tilbud på diverse nye møbler.

Førbilledet
Førbillede fra personalestue
Tegning af ny indretning med lamelvægge og nye loungestole
Efterbillede af stillezonen

Socialpædagog på Hulegården, Marie Christensen ; Det der har været en kæmpe hjælp få tegninger af rummet, det visuelle kan være svært selv at forestille sig og det har indretningsarkitekt Mette Schantz Nissen illustreret for os via 3D tegninger, med løsninger vi ikke selv kunne tænke os til. Det har dermed også været lettere for os efterfølgende at hyre håndværkere og vise dem hvordan resultatet skulle ende ud. Vi er meget tilfreds med hjælpen, vi har fået og det endelige resultat.

Vi ville gerne kunne afskærme pauserummet uden at lukke det helt af, pga. af lys og luft, samt stadig have spiseplads og rum/afdeling til faglig overlap hver morgen/eftermiddag. Det er nu lykkes ved at skabe et rum i rummet med lameller/væg og farve.

Det har gjort det meget mere hyggeligt og afslappende. Det har skabt mere ro i fællesrummet.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.