En trævæg blev integreret i vores indretning, da vi jo ELSKER træ… Vi bor i et træhus, og ville rigtig gerne trække træet indenfor i vores indretning. Så her kommer vores vejledning til hvordan vi lavede en TV- væg hvor træet er i centrum.

Vi har længe ledt efter et materiale, som vi kunne beklæde vores TV-væg med så vores Tv blev mere integreret i væggen. Vi faldt for dette askegulv, som er ubehandlet træ. Ask er en hård træsort og derfor var Søren nødt til at bruge et lille bor og bore for hver søm, der blev banket i for ikke at sømmet skulle knække. Derfor er man ikke den tålmodige type, ville vi vælge et mere blødt trægulv til en trævæg, som f.eks. ahorn- eller fyrtræ.

Men flot blev det.

Sådan!

Vi lavede forskallingen ud af høvlet forskallings-brædder. Derefter satte Søren gulvbrædderne på. Han startede nedefra gulvet og op efter. Han har sat det hele sammen med brug af dykkere (søm uden hoved) Den sidste liste i toppen er lavet af et gulvbræt, som er savet op og limet sammen i en lille vinkel, som kan ses på billedet herunder.

Endelisterne er også lavet af gulvbrædder, som er skåret på langs.

Stikkontakter, udluftningskanal og rumføler er trukket ud igennem gulvbrædderne.

Tv- et er et Samsung Frame, som har fået en trælignende ramme (kan købes til TV) Tv- bænken er fra FDB møbler og hedder Mot og Bergstrøm Bænk F24 Radius – Eg.

Gulvlampen er fra IKEA og puffen foran er fra Sofacompany.

3D tegning af projektet
3D tegning af projektet

Vi har lavet vores bio-pejs i samme asketræ, du kan se hvordan den blev her

Har du brug for rådgivning til din indretning, kan du læse mere her.

DU er også velkommen til at kontakte os via formularen her.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.