Her har vi indrettet et værelse til Mikkel på 16 år, hvor han har været med til at vælge farver og materiale, som skaber en hulestemning. Mikkel havde et helt hvidt og meget lyst værelse til at starte ud med. Vi gik efter en mere mørk, spændende indretning hvor vi får skabt en ægte mancave- stemning.

Mikkel er til mørkt træ og rå materialer. Hans Mikkels værelse har et stort vindue med masser af lys-indfald et skråloft til kip, så selvom rummet kun er ca. 10 kvm. er der mulighed for at bruge de mørke farver uden rummet lukker sig sammen om en.

Når man har højt til loftet og få kvm. kan man tænke i kubikmeter i forhold til opbevaring. Det handler om at få udnyttet pladsen i højden frem for på gulvet.Vi har købt bogkasserne i IKEA samt et Tv-skab, som hænger på væggen bag døren og over sengen. Et bakkebord og lille lænestol fra Sofacompany giver en fleksible møblering så der er plads til gæster. Bordet er fra IKEA og har en hank så det nemt kan løftets og placeres så det fungere som lille sofabord.

 

 

Hjemmelavet Sengegavl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har sat lange gardiner op, da rummet er meget åbent med glas.

Det bliver nemt meget varmt i det lille værelse og gardinerne giver skygge for solen og giver mere privatliv.

Væggene er malet med Jotun minerals farven Hipster Brown (det er en kalkmaling som bliver malet på med en bred pensel i krydsende strøg, så det får en kalket effekt.)

Vi har lavet Mikkels senge-gavl ud af en OSB -plade samt forskallingbrædder. Til sidst har brædderne fået en vandbaseret bejdse i mørk eg.

 

 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.