Indret med en personlig fotovæg

 

Her kan du se en lille film om indretning med fotovæg, hvor Mette fortæller om fotoplakater. Husk at kvaliteten af dit billede/kamera afgøre hvor stort et format det kan klare. Når man bruger fotoservice f.eks. Cewe hos Føtex bliver kvaliteten testet og du kan se om det er ok til det format du har valgt. Smart!

 

 

Din helt unikke billedvæg

Vi har valgt at lave en fotovæg med naturmotiver. Vi har på vores rejser i Danmark taget en masse smukke billeder, som vi gerne vil se hænge i vores stue og “trække” den danske natur indenfor. I vores træhus er temaet nordisk, derfor er det nærliggende. Vi har valgt at alle fotoplakater for en ramme i eg, for at skabe et roligt udtryk sammen med de mange farver på billederne. 

Man kan købe mange smukke professionelle fotoplakater, og vi har også én med i vores billedvæg. Det største billede er fra Foto-factory.dk som laver skønne naturbilleder fra norden.

Når du skal lave din billedvæg kan du med stor fordel lægge billederne ned på gulvet før du hænger dem op. Så kan du flytte rundt på dem og se hvordan de passer bedst sammen. Prøv at få formaterne til at passe sammen og lad evt. kanterne på rammerne flugte med hinanden.

Vores væg er malet med kalkmaling i en mørk brun farve fra Jotun Minerals. Farven hedder krydder.

Fandt du inspiration i netop dette indlæg om indretning med en fotovæg? Så vil du garanteret også kunne lide vores blogindlæg om hvordan du laver en smuk billedvæg

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.