Når du vælger at samarbejde med et arkitektfirma, får du tegnet et hjem som er mere personligt, hvor du ikke behøver vælge ud fra standardløsninger og fastlåste planløsninger.

Vi har hos Søren og Mette- Ingeniør- og Indretningsfirma ApS et godt samarbejde med dygtige arkitekter og bygningskonstruktører, og  bygningsingeniør Søren Schantz Nissen har med sine mange års erfaring i byggebranchen, opbygget et netværk af dygtige og stabile samarbejdspartnere.

Her er tre forskellige eksempler på boliger, som vi har medprojekteret inden for årene 2019-2020. Alle tre boliger ligger i Sorø på Sjælland.

Når du vælger at samarbejde med Søren og Mette – Ingeniør- og Indretningsfirma ApS har du mulighed for at få hjælp fra start til slut i byggeprocessen. Udover projektering af byggeriet, kan vi tilbyde bygherretilsyn på pladsen, så du kan føle dig tryg ved arbejdets udførelse, og afslutningsvis kan vi tilbyde indretningsrådgivning, så du kan få en sammenhængende indretning i dit nye hjem. Indretningskonsulent Mette Schantz Nissen kan bl.a. hjælpe dig hele vejen med farvevalg til alle dine nye vægge, hvor der er taget højde for dagslys, rummets dimensioner og meget mere.

 

Arkitekttegnet hus lavet i samarbejde med Ingeniør Søren Schantz Nissen

Dette enfamiliehus er tegnet og projekteret i samarbejde med Isted Byg ApS. Opført i 2019

 

Dette enfamiliehus er tegnet og projekteret i samarbejde med Isted Byg ApS. Opført i 2020

 

Dette byhus er tegnet og projekteret i samarbejde med William Tolstrup Arkitekter. Huset er opført i 2020.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.