Arkivering af alt det gamle – giver plads og ny energi på kontoret

Dit arbejdsrum er et vigtigt rum, da der her tilbringes mange produktive og kreative timer. Derfor skal din arbejdsplads være både funktionel og praktisk men også indbydende og inspirerende. Dit kontor skal danne rammerne om et godt arbejdsmiljø, som giver inspiration og arbejdslyst.

Her har vi hjulpet med til at indrette kontorlokalerne i virksomheden HRS A/S i Kalundborg.

Da indretningskonsulent Mette besøgte medarbejderne før istandsættelsen af kontoret, bar det præg af at være lidt trangt og mørkt. Der var mange reoler i lokalet og rummet savnede farver og en mere sammenhængende og inspirerende indretning.
Det første Mette og de to ansatte gjorde var, at få talt om de ansattes behov – det der fungerede i hverdagen og det de savnede på kontoret.

Kontor. Efterbillede – Glasvæg mellem kontor og produktion
En indretningsplan der bliver fulgt- virker!

Sammen fandt de en god løsning til at adskille forkontoret fra det kontor der ligger lige op af produktionshallen. Støjen fra produktionen var sommetider generende for de ansatte på kontoret. Mette foreslog, at man fik etableret en glasdør / New yorker- væg, så man stadig får lyset ind i lokalet, men minimerer støjen uden en meget tydelig opdeling mellem kontorerne.
Derudover fik vi fundet frem til en ny planløsning, som fungerede bedre i forhold til bl.a. at kunne holde pauser uforstyrret. Der blev flyttet en masse reoler ud af lokalet. Disse var ikke nødvendige længere, da alle dokumenter nu bliver arkiveret elektronisk.

Kontor 5. Efterbillede

Mette havde inspirationsoplæg med til bl.a. kunst på væggene, rumdelere, planter, farvekort og belysning. Sammen med medarbejderne fik vi lavet en indretnings-plan, som derefter skulle godkendes af ledelsen.

Resultatet er et kontor, der matcher medarbejdernes behov og samtidig giver energi og god trivsel. Kontoret er lysnet op, loftet er malet hvidt og det giver et helt andet lys i rummet. Med lokal kunst på væggene af maleren “Maler Dan” og grønne planter, er der skabt liv og varme. Den smukke blå farve giver ro og god kontrast til de lyse kontormøbler.
Medarbejderne på HRS A/S er meget glade for deres nye rammer.

Kunne du lide dette blogindlæg skulle du også læse

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.