Hjemmearbejdspladser har aldrig været så aktuelle som nu. Vi kan også mærke at vi har fået travlt med at hjælpe kunder med online rådgivning.

Vi vil derfor lave en særlig skræddersyet pakke til dig, der mangler inspiration og hjælp til at få indrettet et godt og funktionelt hjemme -kontor.

 

Her har vi en online pakke til dig:

 

  1. Du sender os en mail (mette@sorenogmette.dk) hvor du beskriver dine behov, dit budget og sender fotos af dine aktuelle rum samt en plantegning af din bolig. Du må gerne uddybe, hvis du har møbler, ønsker om møbler eller farver, du vil have med i designet.
  2. Mette laver ud fra dette et oplæg til din hjemmearbejdsplads, i form af følgende :

 

  • Moodboard (designoplæg) med farver (med farvekoder), materialer og ideer.
  • Ny plantegning hvor dine møbler er med i det rum, hvor kontoret skal være. (Hvis du ønsker nøjagtighed, kan du medsende mål på dine møbler)
  • 3D visualiseringer med billeder af dit kontor med 360 gr. link så du kan se det live Klik HER og se eksempel på dette. Link skal åbnes i Google Chrome og du vælger navigation i højre nederste hjørne.
  • Indkøbsliste med hensynstagen til dit budget med mindst 10 links til møbler eller andet du gerne vil investere i. Du får et design der tager højde for praktik, æstetik og økonomi. Vi er uafhængige af leverandører og kan hjælpe dig, uanset om dit budget er til genbrug, IKEA eller en kontorinventarleverandør.

Alt i alt en færdig køreplan til dig, der har brug for at få en kreativ løsning til dit hjemmekontor.

Pakken koster 3500,00 kr. ink. moms. og du kan bruge samme online pakkeløsning til andre rum.

Se mere om vores indretningspakker her: www.sorenogmette.dk/indretningskonsulent/

Eller ring og hør nærmere på 71909802

 

 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.