Tapet på skabslåger!

Har du et skabslåge i et lidt neutralt rum, kan du vælge at give skabslågerne lidt kant og spræl med en smuk tapet.

Vi har i de moderne huse mange hvide og sorte overflader i mange rum – bryggers, entre eller som her i et lille walk- in – closet. Dette lille gennemgangs-rum var helt uden personligt præg. Med hvide låger på den ene side og spejllåger modsat. Her har vi købt en enkel rulle tapet til to låger af 70* 245 cm. Vi valgte en tapet med en farve og et enkelt mønster, som passer ind i den øvrige indretning.

Vi fandt tapetet hos Tapetforum.dk

Hvis man senere bliver træt at tapetet, kan du enten tapetsere med en ny tapet eller en ensfarvet folie, hvis du ønsker at genskabe det mere neutrale skab.

 

Her er en lille vejledning i form af billeder og film Det hele tog cirka 1 times tid at lave.

  1. Rul tapetet ud i baner – Vi lavede tre baner og opdelte den i midten som fordeles på to skabe. Her skal mønsteret tilpasses hinanden . Sørg for at der er noget at give af i top og bund.
  2. Når tapetet ligger klar, smører man tapetlim (ikke klister) på lågen. Tag én af gangen, så den ikke tørrer ud.

3. Herefter sætter man tapetet på fra toppen og skærer overskydende tapet væk med en skarp hobbykniv. Bruge evt. en lang spartel for at opnå lige skarpe kanter

4. Til sidst skærer man det overskydende tapet væk i bunden. Brug spartel til at holde tapetet stramt ind mod kanten i bunden og skær kanten lige med hobbykniv.

 

Nederst kan du se før- og efterbillederne.

Hvis du kunne du li’ at læse dette indretningstip – Kan du måske også få glæde af dette blogindlæg  “INDRETNING AF SOVEVÆRELSET”

 

 

 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.