Gæsteværelset med flere funktioner og optimal udnyttelse af pladsen.

Vi har indrettet et værelse til lidt af det hele. Kontorplads til børnene, gæsteseng og lille skab til opbevaring af tøj og ting og sager. Her er der kun 8 m2 og derfor er pladsen under loftet og under sengen udnyttet til opbevaring.

Gæstesengen er fra Ikea, og har gode skuffer under madrassen til opbevaring af sengetøj dyner og puder. Sengen kan trækkes ud til en dobbeltseng. På væggen over klaveret har vi brugt til bogkasser til mapper, bøger og andre ting. Der blev også plads til et lille tv på væggen.

 

De lette kontorstole/spisestuestole er fra Søstrene Grenes og de kan nemt fungere som ekstra stole rundt om spisebordet, når der er mange gæster. Det fine fletskab er fra Coop -Living and  more. Her er der masser af plads til opbevaring af tøj, håndklæder m.m. Skabet er med sit lette udtryk fint i kontrast til en mørke væg. Skrivebordet er en plade med ben fra IKEA.

For at opnå ro bag skrivebordet er væggen er malet med en kølig, mørk farve. Farven hedder St. Pauls Blue og er en kalkmaling fra Jotun Minerals.

 

Hvis du har brug for hjælp til at indrette, for eksempel, et gæsteværelse eller hjemmekontor har vi flere muligheder for at hjælpe dig – Se bl.a. vores nye ONLINE indretningspakke her.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.