Vi har hjulpet denne familie med at få mere lys og rum ind i deres køkken og stue.

Kunderne kontaktede os, da de havde brug for både indretningsrådgivning, byggeteknisk vejledning, tegninger og beregninger i forhold til nedrivning af en væg.

Da familien skulle i gang med at modernisere deres stue og køkken, søgte de indretningsrådgivning hos Søren og Mette – Ingeniør- og indretningsfirma.

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte på et bygge- eller indretningsprojekt – Hvilken væg kan flyttes og hvilket køkken passer ind i huset? Hvad findes der af muligheder i forhold til vores budget? Skal man søge om byggetilladelse? Hvordan mon det ser ud, hvis væggen fjernes? Hvordan indhenter vi priser fra håndværkerne?

Mette rådgav f.eks. i forhold til valg af køkken. Køkkendesignet er moderne og lyst som familien ønskede det, samtidig med at husets stil blev respekteret. Valget faldt på et klassisk hvidt køkken fra Reform @reformcph. Reform er et koncept, hvor du som kunde har en del ansvar, da du selv skal købe køkken kabinetterne i IKEA @ikea.dk. Reform er ét af de køkkenfirmaer, som designer fronter til Ikeas moduler og tilbyder at forvandle dit standardkøkken til et lækkert designerkøkkener til budgetvenligere pris. Designet på dette køkken er enkelt og i et formsprog, der hænger godt sammen med husets øvrige arkitektur.(Huset er fra 1972)

Familien fik også rådgivning i forhold til farver, belysning og valg af materialer. Her på billederne er familien ikke helt i mål med farverne på væggene, der mangler også et par lamper og andre detaljer.

En væg på stuesiden er nu malet i en smuk, dyb, grøn farve og de har planer om at få malet væggen bag vasken i køkkenet i en mørk blå farve, som matcher linoleumsgulvet. Linoleum passer til stilen i 70ér huset. Linoleum er et natur materiale baseret på bl.a. linolie. Det er blødt og varmt at gå på. Linoleumsgulvet er et kliksystem af fliser fra Forbo @forboflooringsystems

Søren bistod med det byggetekniske – hvilke vægge der kunne flyttes og beregninger af bjælker, samt projektbeskrivelse til håndværkerne. Mette tegnede det nye køkken og stue i 3D visualiseringer og plantegning til håndværkerne.

Kunden sagde:

“Vi har gået og cirklet i flere måneder om vores planer for et nyt køkken uden at kunne knække indretningskoden. Mette kom med den perfekte løsning efter et enkelt besøg og Søren har givet os de tal vi skal bruge for at komme i gang med byggeprojektet.

Vi er rigtig glade for at vi kan få alt rådgivningen et sted, og kan gå direkte til en håndværker. En kæmpe hjælp og en fed løsning vi ikke selv var kommet på. Det alene, har været det hele værd.”

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.