Pakke 1

Rådgivningsbesøg - 2 timer kr. 2400,00 inkl. Moms. (inkl. Kørsel på sjælland)

Få det hjem, du drømmer om
Trænger hele dit hjem eller blot et enkelt rum til et nyt udtryk, tilbyder Mette et rådgivningsbesøg. Før besøget kan du med fordel sende billeder og evt. plantegning af dit hjem/rum du vil ændre, så vil Mette forberede et oplæg inden besøget. Mette kommer hjem til dig, og sammen gennemgår I boligen og taler om dine ønsker og behov og om de økonomiske rammer.

Besøget munder ud i konkrete løsningsforslag og noter, f.eks. om farvevalg, tapet, forslag til møbelkøb, billeder på væggene m.m.

Øvrige ydelser afregnes efter forbrugt tid, med kr. 600,00 inkl. moms pr. time. F.eks.:

 • Optegning af rum eller bolig i 3D-program
 • Renskrivning og fremsendelse af noter fra rådgivningsbesøg
 • Research, udarbejdelse af indkøbslister, fremsendelse af links til hjemmesider m.m.
 • Eventuel opfølgning eller møder, skriftligt, telefonisk eller ved møde.

Pakke 2

1:1 indretningsrådgivning i dit hjem + indretningsplan og opfølgning

Du får: 2 times besøg i dit hjem hvor vi gennemgår dine ønsker i et eller flere rum. Vi taler om udvælgelse af møbler og interiør, farver, belysning, materialer mm. Efter besøget mailer jeg dig en indretningsplan som vi sammen gennemgår over telefonen. indeholder: Moodboard, plan over placering af møbler i det aktuelle rum og indkøbsliste med forslag på nye møbler, tekstiler, belysning, kunst, farvevalg, tapeter evt. specialbyggede løsninger.

PRISER:

 • 1 rum: 5.000 kr., inkl. moms
 • 2 rum: 9.000 kr., inkl. moms
 • 3 rum: 12.000 kr., inkl. moms

(inkl. kørsel på Sjælland)

Pakke 3

Boligindretning A-Z

Har du brug for hele pakken, hvor vi sørger for at dit hjem eller erhvervslokale bliver indrettet, kan vi stå for den fulde boligindretning. Der kan være tale om en stue, et helt hjem, et sommerhus – også med henblik på udlejning eller salg – et erhvervslokale, butik et personalerum osv.

I prisen er inkluderet: 2 timers indretningsmøde, hvor vi sammen laver et moodboard og finder farver og stil som Mette indretter ud fra. Møbleringsplan evt. 3D tegning af enkle rum, hvor farver og møbler kan opleves i 360 gr.

Indkøbslister som laves ud fra kundens budget, som fremsendes til godkendelse, indkøb hvis dette ønskes, 2 opfølgende møder. Vi kan finder håndværkere, hvis dette er nødvendigt (Kunden betaler selv håndværkeren). Vi står for udpakning, opsættelse, og styling så rummene fremstår færdige, lækre og indflytningsklar.

PRISER:

 • 1 rum: 10.000 kr., inkl. moms
 • 2 rum: 18.000 kr., inkl. moms
 • 3 rum: 24.000 kr., inkl. moms
 • 4 rum eller mere: 30.000 kr., inkl. moms

På Sjælland (Priserne på denne pakke er vejledende alt efter opgavens omfang)

"Søren og Mette" pakken

Rådgivningsbesøg af både indretningskonsulent og bygningsingeniør - 2 timer kr. 3.500 inkl. moms (inkl. kørsel på Sjælland)

Har du et bolig/byggeprojekt som også indbefatter mindre eller større byggetekniske forhold – om eventuelle indgreb i bærende konstruktioner, kan tilbyde et rådgivningsbesøg, hvor vi begge deltager for at yde dig en pakkeløsning, hvor æstetik og byggeteknisk rådgivning går hånd i hånd.

Før besøget kan du med fordel sende billeder og evt. plantegning af dit hjem/rum du vil ændre, så vil vi forberede et oplæg inden besøget. Når vi kommer hjem til dig, og sammen gennemgår vi boligen med dig og taler om dine ønsker, og sammen finder vi løsninger og en overordnet plan for dit projekt.

Besøget munder ud i konkrete løsningsforslag og noter, f.eks. om materialevalg, hvad kan lade sig gøre byggeteknisk, hvilke planløsninger er optimale i forhold til udnyttelse af plads og passer til boligens funktioner og evt. arkitektur .

I forbindelse med mødet, kan vi klarlægge, om der skal udføres statiske beregninger, tegninger, og i givet fald i hvilket omfang.

Vi kan ved rådgivningsbesøget også finde frem til, om der er behov for yderligere hjælp fra os i bygge/indretningsprojektet.

 

Salgsoptimering

2 timer kr. 2.400,00 inkl. Moms

Sælg din bolig til den bedste pris
Står du overfor et boligsalg, ønsker du med garanti at få dit hjem til at tage sig bedst muligt ud.

Få Mettes blik på din bolig, og lad hende komme med overskuelige og økonomiske optimeringer, der gør boligen mere attraktiv, så du kan få den solgt til den bedste pris så hurtigt som muligt.

Erhvervsindretning

Kontakt os for tilbud

Giv din forretning en ansigtsløftning
Måske har din butik, cafe eller virksomhed brug for et indretningsmæssigt løft, som vil få kunderne til at føle sig godt tilpas, vælge din virksomhed hver gang og dermed fremme salget.

Mette tager hensyn til målgruppen og budskabet og tilpasser indretningen, så den imødekommer kundernes ønsker og forretningens identitet.

Digitale Plantegning og 3D tegninger

Visualisering af indretning

Vi tilbyder også digitale Plantegning og 3D tegninger som visualisering af indretning, dette kan vi også udføre.

Kontakt os for pris.

Kunst på bestilling

Mette er uddannet billedkunstlærer og maler og tegner ved siden af sit arbejde med indretning

 

Mette maler også kunst på bestilling – Se mere om dette her på siden:

Prisen kan vi tale om alt efter størrelse, motiv og materiale.

Et maleri på lærred i størrelsen 120×100 koster typisk mellem 3000 – 4000 kr.

Herunder er et lille udpluk af nogle af Mettes billeder:

Kontakt

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.