Julie, Jonas og deres søn Elliot er blevet godt tilfredse med deres ny-renoverede hus fra 1970 i Hedehusene. Både Mette og Søren har i forbindelse med hus-projektet været med på sidelinjen som rådgivere.

Det er da også en dejlig forvandling – Huset fremstår lækkert lyst med gode materialer og farvevalg, der passer til husets akitektur.

Mette kom fra projektets start med på råd angående indkøb af interiør, materialer og farvevalg m.m. ( Familien er ikke helt færdige med indretningen, men godt på vej :-))

Søren blev tilkoblet i forhold til tilsyn af byggeriet for at give bygherre mere sikkerhed for at entreprenørens arbejde blev udført efter aftale og gældende byggelovgivning.

Søren var også med til byggemøder samt mangel-gennemgang og afleverings-forretning.

Vi har besøgt familien i Hedehusene. De har været meget glade for vores rådgivning, da de slap for en masse byggestyring, bekymringer og fik god inspiration til husets indretning.

Spisebord, stole og lille kommode i køkken- alrummet er fra FDB- møbler. Køkkenet er fra Invita. Den smukke lampe i hallen er Patera af Louis Poulsen.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.