Mette kommer ud som indretningskonsulent med tasken fuld af gode ideer, som er budgetvenlige at udføre. Hun finder de løsninger og investeringer I har brug for, sammen med jer.

Mange lærere og pædagoger har gode kreative løsninger på de udfordringer, som dagligdagen giver. Måske er det svært at få tid og overblik over, hvad der skal til for at få skabt de optimale forhold, med de rammer og den økonomi, man har på sin arbejdsplads.

Mette har mange års erfaring med de pædagogiske arbejdsmiljøer. Mette er udannet pædagog -og billedkunstlærer og har arbejdet i fagene i ca. 16 år. Hun kender de udfordringer, de fysiske rammer kan give og har bl.a. som lærer brugt sin kreativitet på at løse problemerne, som ikke koster en masse penge, men blot udnyttelse af de ressourcer stedet har. Ideer opstod og blev udført af Mette med hjælp fra pedeller  f.eks.blev gamle opslagstavler monteret med ben eller hjul og omdannet til rumdelere i klasselokaler. Akustikproblemer blev bl.a. også løst med tennisbolde under stolene. Mette går også meget op i  at rummene er hyggelige og inviterer til læring og samvær. Lokalerne kan inddeles i forskellige zoner ved hjælp af farver på væggene, tapeter, tæpper/måtter på gulvet, rumdelere, belysning m.m.

Farve- og materialevalg er ikke uden betydning for det gode arbejdsmiljø for både børn og voksne.

I sit nuværende fag som indretningskonsulent, kan hun bruge sin viden fra begge fag. Med sin praktiske erfaring yder hun rådgivning i øjenhøjde. Ved indretning af institutioner finder i sammen kreative indretningsløsninger  hvor æstetik, praktik, og viden om de gode læringsrum hænger sammen.

Mette har erfaring fra kontorindretning og indretning for private. Hun har bred viden om pladsoptimering, akustikløsninger, belysning, osv. som kan bruges i institutioner. Mette sælger ikke noget produkt, hun sælger sin uvildige viden og sin tid til at få indretningsprojekterne ført ud i livet.

Når vi arbejder med indretning af institutioner kan vi hjælpe med:

 • Tips til nemme og smukke indretningsløsninger
 • Nye møbleringsplaner som løser pladsproblemer.
 • Praktiske og smarte løsninger på organisering og opbevaring.
 • Akustikløsninger, kan gøres nemt og kreativt, hvor børn og elever er med til at skabe løsninger i undervisningen.
 • Farve og møbleringsplan for indretningen.
 • Udsmykningsprojekter/ genbrugsprojekter for børn og elever
 • Indhentning af tilbud på møbler m.m.
 • Læringsrum for børn med forskellige behov. Mette har gode bud på, hvordan man skaber forskellige læringsrum på f.eks. en skole eller en daginstitution.
 • Ingeniørhjælp og projektering ved større ombygninger
 • Arkitektsamarbejde

Et rådgivningsmøde med Mette koster 2400 kr. inkl. moms. Se her https://www.sorenogmette.dk/indretnings-ydelser/

Her har hun på forhånd forberedt oplæg til jer, som kan give anledning til flere løsninger og en plan for jeres lokaler.

 

Ring og fortæl hvad vi kan hjælpe jer med!

 

 

Kontakt

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.