En familie stod overfor valget mellem at sælge deres hus eller renovere. De havde brug for plads til et ekstra børneværelse. De kontaktede os og resultatet blev en ny planløsning.

Vi så muligheden for et større køkken- alrum samt et ekstra fint værelse, -stadig indenfor de eksisterende vægge. Familien fik fornyet deres hjem og undgik et salg.

 

Et “Søren og Mette besøg” kan også bruges til at få en synlig plan for dit renoverings-projekt :
  • Kunden sender os billeder af boligen, evt. en plantegning, samt beskrivelse af de udfordringer, de gerne vil have hjælp til. I dette tilfælde var det pladsoptimering – plads til et ekstra værelse uden at bygge til. Hvad kunne lade sig gøre og hvordan. De ønskede fornyelse frem for salg.
  • Vi forbereder et oplæg. I dette tilfælde var der fokus på ny planløsning. Kunden fik derfor en ny plantegning som vi justerer på efter mødet.
  • Kunden valgte efterfølgende at få den nye planløsning visualiseret i 3D. Her får de billeder fra forskellige vinkler af rummene samt link til 360 gr. visning. Vi tog også kontakt til en arkitekt, som tegnede husets nye facade-udtryk. Her blev vist forskellige løsninger til vinduer i den nye stue, hvor en del blev inddraget til børneværelse.
  •  Den nye plantegning blev brugt til at indhente tilbud fra entreprenører.
3D visualisering af det nye køkken med ny planløsning.

 

Kunden sagde: “Vi kontaktede Søren og Mette, da vi stod i en situation, hvor vi skulle bruge et ekstra værelse i vores hus. Vi havde valgt at renovere indvendigt i flere rum samtidig. 

Vi fik en fantastisk sparring, hvor vi både fik vendt deres ideer og vores egne. Samlet fik vi en super løsning både på indretning, materialer og farvemuligheder. Vi opnåede fornyelse frem for salg.

Vi har henvendt os igen for at få flere ideer og løsninger til de resterende rum i huset som vi nu er klar til at give os i kast med. Vi kan klart anbefale Søren og Mette, da vi oplever, at de lytter til vores behov og det bliver mere et samarbejde, end vi blot får en løsning serveret”

Dejligt at komme forbi til nye opgaver hos en tidligere kunde og få lov at se resultatet af sidste besøg:-)

 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.