Er du træt af hvide vægge?

Et tapet kan skabe liv og atmosfære i et rum. Du behøver ikke tapetsere hele rummet, tapetet op mod dine hvide vægge giver en flot kontrast. Når du skal vælge hvilket tapet, der vil klæde dit rum, skal du se på husets øvrige stil. Der findes utallige tapeter med mange farver, striber, blomster og grafiske mønstre. Det kan være svært at vælge det helt rigtige.

Det kan Mette hjælpe dig med at finde frem til. Når Mette tager ud på rådgivnings besøg, har hun blandt andet forskellige tapetforslag med til dit hjem, hvis det er det du ønsker hjælp til. Inden et besøg kan du sende hende idéer til, hvad du ønsker, hun skal forberede og tage med til dig. Rigtig mange kunder sender fotos af de rum, de har brug for hjælp og inspiration til.

Soveværelset med boheme stil.

Her kan du se et soveværelse blive forvandlet –  Vi har valgt at følge husets retrostil, bevaret de oprindelige teaktræsdøre og iøvrigt indrettet huset i tråd med 60’ernes boligtendenser. Soveværelset har vi krydret med lidt ekstra hippie/boheme stemning.

Tapet er fra Fluggers Nordic Compositions – det hedder Delicate Fern nr. 59104.

Tapet fra Flügger – Delicate Fern
House Doctor
nye puder fra House Doctor. lampe fra Ilva og ring til lampe fra Hay

Her har vi indrettet et gæsteværelse

Stribet tapet fra Flügger, som giver en stemning af sommerhus eller badehotel:-)

Gæsteværelse

Rum i rummet

Tapet kan bruges til at markere et område i et rum. Her er det spisepladsen i stuen, som har fået et tapet der skaber et “rum i rummet”. Tapet er her også fra Flügger.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapet kan også bruges til at fremhæve et møbel eller som i dette tilfælde en brændeovn. Tapet her er fra Fermliving 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du har lyst til at se flere tips til hvordan man kan bruge tapet i din indretning kan det være du skulle læse dette indlæg om hvordan du kan forny dine køkkenlåger 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.