Er du træt af hvide vægge?

Et tapet kan skabe liv og atmosfære i et rum. Du behøver ikke tapetsere hele rummet, tapetet op mod dine hvide vægge giver en flot kontrast. Når du skal vælge hvilket tapet, der vil klæde dit rum, skal du se på husets øvrige stil. Der findes utallige tapeter med mange farver, striber, blomster og grafiske mønstre. Det kan være svært at vælge det helt rigtige.

Det kan Mette hjælpe dig med at finde frem til. Når Mette tager ud på rådgivnings besøg, har hun blandt andet forskellige tapetforslag med til dit hjem, hvis det er det du ønsker hjælp til. Inden et besøg kan du sende hende idéer til, hvad du ønsker, hun skal forberede og tage med til dig. Rigtig mange kunder sender fotos af de rum, de har brug for hjælp og inspiration til.

Her kan du se soveværelset hjemme hos os – Vi har overtaget et af de store drenges værelser og derfor skulle der ske noget nyt. Vi har valgt at følge husets retrostil, bevaret de oprindelige teaktræsdøre og iøvrigt indrettet huset i tråd med 60’ernes boligtendenser. Soveværelset har vi krydret med lidt ekstra hippie/boheme stemning.

Tapet er fra Fluggers Nordic Compositions – det hedder Delicate Fern nr. 59104.

Lampen ved billedvæggen er fra IKEA, den hedder Industriell. Billedvæggen er et dejligt mix af nyt og gammelt. Mettes datter Alberte har tegnet et billede af rundetårn, som er kommet i en fin paspatoutramme. Maleriet er et arvestykke fra mormor og resten er kunstplakater og et rammer med fotos af vores tilsammen fem børn. En tørret brudebuket og et spejl er med til at skabe en romantisk stemning.

Da klædeskabet var for småt til alt vores bøjletøj, har vi lavet en svævende bøjlestang af en rundstok og noget lædersnor. En klatreplante har fået lov til at kravle op af bøjlestangen.

Mette har malet et par gamle ølkasser og en af IKEAs Bekväm taburet med kalkmaling fra Netto, i en lækker lyserøde og grå farve. Sengelamperne er lavet af et par Gym kroge fra Hay med to LED globepærer snoet omkring.

Sengetæppet er et sari-tæppe fra Nomad Living St. Kongensgade 74 i København.

Vi er glade for forandringen:-) På sidste foto kan du se værelset fra før det blev et soveværelse.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.