Nu skinner solen og foråret er lige om hjørnet.

 

Her er nogle nemme tips til hvordan du med få midler kan få forårs-stylet dit hjem.

 

 1. Fremhæv et smukt møbel eller en krog i stuen med en smuk tapet – Du kan altid tapetsere henover hvis du med tiden bliver træt af tapetet. Man kan også tapetsere på en plade som du hænger op på væggen med få skruer.
 2. Mal et møbel en smuk farve, som lyser op i rummet.
 3. Find et nyt sengetæppe eller nye puder i smukke forårsfarver. (Du kan købe færdige puder eller gå i f.eks. stofogstil.dk/ og sy dem selv med f.eks. smukt liberty- print som på billederne nedenfor)
 4. Kurv og flet er i øjeblikket at finde alle steder.  Kurve som lampeskærme og flettede møbler skaber en sydlandsk stemning af sommer og sol.
 5. Find en stor glaskrukke eller vase og lav en lille løgplante oase med forårsblomster.
 6. En grøn plantevæg, hvor planterne kommer op på små hylder eller gallerihylder hele vejen op til loftet skaber giver liv og positiv energi i dit hjem.
 7. Små farveindslag fra enkle billeder eller en puff i stuen, kan forvandle rummet og give et farve pift.
 8. Udskift nogle billeder på væggen med farverige postkort/plakater eller lav selv et grafisk farverigt billede med kulørt papir og en passepartoutramme.
 9. Gåture i naturen eller i haven er altid en skøn og billig måde at finde grene, siv og små forårsblomster, som kan pynte i dit hjem. Nogle gange er det simple det smukkeste.
 10. Tapet- og stofrester kan bruges på mange måder – du kan f.eks. bruge dem i en billedramme til at skabe en smuk og sommerlig billedvæg.

 

Kunne du lide forårs-styling af dit hjem? -Så vil du også synes om tre trin til lækker indretning.

 

Se billeder fra en forårs-styling herunder.

Kontakt

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.