Bygge-tips og indretnings- hjælp ved samme møde

 

Sidste forår var vi på et “Søren og Mette besøg” hos et ægtepar der netop havde købt en fin murermestervilla, som de skulle igang med at renovere.

Vi gav dem vores bud på en ny planløsning med en mere åben og let rumdisponering. Mette havde før mødet tegnet deres køkken og stue i 3D, så kunderne kunne visualisere resultatet af at fjerne en væg og få et køkken med ny indretning.

Her kan du se før- og efterbillederne samt 3D visualisering.
Hvad fik kunden fra os?

Når du booker et Søren og Mette besøg eller et indretnings-besøg af Mette alene sender du os et par billeder af dit projekt eller de rum, du gerne vil have være rådgivning og hjælp til.

Vi forbereder oplæg udfra dine fotos og evt. plantegning, så vi kommer med et oplæg vi kan snakke udfra.

I dette tilfælde var Søren, som bygningsingeniør, forberedt på at kunne vurdere om de vægge, der skulle fjernes var bærende, om det krævede beregninger i forhold til at lægge nye bjælker op til understøttelse. Når Søren laver beregningerne, kan vi også være behjælpelige med at sende en ansøgning om byggetilladelse til kommunen. Når Søren laver beregninger på bærende konstruktioner i dit hus, har vi en rådgiverforsikring der dækker. Dette giver dig tryghed i en byggeproces, som ofte kan virke uoverskuelig.

Mette havde forberedt oplæg med ny plantegning og 3D billeder som kunne anskueliggøre den nye planløsning. Hvis kunde ønsker det, kan hun tage farvekort med eller lave indkøbslister med materialevalg. I dette tilfælde var Mette med på råd i forhold til gardin- og lampevalg.

Vi tænker ud af boksen!

Ikke alle kan se det for sig- de muligheder en bolig eller erhverslokaler rummer. Det handler om at få brugt de forskellige elementer, der kan optimere dine rum.

Hvis økonomi er en begrænsning for dit projekt, kan det være en ny indretnings-plan der skal til. Dette handler primært om placering af dine møblerne i forhold til rummets dimensioner og naturligt lys-indfald. Enkelte investeringer i lamper eller et nyt møbel eller farve på en endevæg, kan gøre en stor forskel. Vi har den erfaring med og kommer med konkrete eksempler på dette når vi ude hos dig.

Hjælp til sidste gardin

Efter et besøg, af enten Mette alene eller som her et Søren og Mette besøg, kan man vælge blot at arbejde videre selv med de ideer og evt. tegninger, vi har medbragt og snakket om ved mødet.

Du kan også købe et klippekort af Mette med rabat på hendes timer, alt efter hvor mange timer, du har brug for. Du kan bruge disse timer til indkøbshjælp, yderligere rådgivning, styling, ophængning af billeder, indkøbstur sammen med dig, kunstbestilling og meget mere. Se mere om dette her under indretningsydelser.

Du er også altid velkommen til at købe Mettes tid efter behov, som her hvor Mette var ude og se på gardiner med kunden.

I dette tilfælde var der ingen bærende vægge, der skulle fjernes. Hvis det var tilfældet, kunne kunden købe Sørens hjælp med beregninger, projektering eller tilsyn. Se mere her.

Kunne du lide “Nyt liv til murermestervillaen”? Så vil du garanteret også kunne lide vores ” Søren og Mette besøg – fornyelse frem for salg”

 

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.