Giv møblerne et løft i stedet for at skifte dem ud, når moden skifter, når man får nye farver eller flytter. Her har Mette malet et vitrineskab fra IKEA (Hemnes) med en lysegrå kalkmaling. Det ellers hvide vitrineskab får lidt mere karakter og kontrast op mod den hvide væg. Kalkmalingen har et støvet og mat look og man kan male med den på mange forskellige måder. Hvis du vil have et mere rustikt og patineret look, kan man malet et enkelt lag og det gør ikke noget at man “sjusker” lidt – det giver charme og sjæl, og passer til den mere landlige og romantiske stil.

Her er skabet malet med to lag maling for at opnå et mere stringent udtryk. Mette har efterfølgende købt et farverigt marokkansk kludetæppe fra www.retrofabrikken.dk. Tæppet giver et dejligt varmt modspil til det grå skab og retrostilen er understreget af kurv og keramik og planter.

Hvis du har møbler der fungerer, men blot trænger til et lille pift, kan Mette, der er indretningskonsulent, rådgive dig i forhold til farvevalg og anden kærlig behandling.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.