1. Ryd op! Din bolig virker nyere og mere tiltalende for en eventuel køber, hvis du f.eks. fjerner visne blade, skrammel, cykler o.l. i din indkørsel. Det er også en god ide at have klaret opvasken i køkkenet, redt sengene og fjernet legetøj og andet rod fra værelserne.
  2. Fjern det overflødige. Det kan godt være du elsker de blomstrede gardiner i stuen – men de falder måske ikke i køberens smag. Det samme gælder sofapuderne og løse tæpper. Hvis ikke du ikke er sikker på at din stil er neutral eller ligefrem fremhæver husets specielle arkitektur o.l. så tag det væk under salget.
  3. Skab plads og lys. Hold gulvet frit fra ting og sager – hæng f.eks. taskerne op på knager. Det giver ligeledes mere luft og plads, hvis du tynder ud i dine møbler og evt. også nips og billeder på væggene.Tænd lys i hele boligen og søg for at vinduerne er pudsede og gardinerne enten er trukket fra eller helt væk (Se punkt 2.)
  4. Invester i få gode ting, som giver boligen et frisk pust af lækkert design og god stil. Her er et par bud på hvilke interiør du kan købe og bruge i dine rum, til at skabe en god stemning og stil. (et lille tæppe/plaid, plakater, pyntepuder, grønne planter, stager og nyt badeforhæng af god kvalitet og design – få evt. hjælp til disse indkøb af indretningskonsulent/stylist) Der skal sommetider ikke så meget til at give køberen et godt førstehånds indtryk af boligen – det gælder både på fotos hos ejendomsmægleren og ved fremvisninger.
  5. Skab hygge og sjæl. Søg for at have friske blomster i vaserne og tænd evt. op i brændeovnen eller pejsen.
    Du kan få mange flere fif og konkrete ideer til din bolig og din salgsoptimering hos indretningskonsulent Mette Schantz. Få et hurtigt salg på en nem og økonomisk overkommelig måde. Se under ydelser her på siden.

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.